Det kryllar av elbilar!

      Kommentarer inaktiverade för Det kryllar av elbilar!

Nu för tiden, både när jag kör bil eller när jag är ute och går eller springer så stöter jag på elbilar. Det är verkligen framtiden att köra elbil, många av mina bekanta har sagt att deras drömbil är en elbil eller att nästa gång dom ska leasa en ny bil eller välja ny bil så ska dom välja en elbil. De pratar om att det finns elbilsladdare överallt så det är verkligen inget krångligt. Och det har jag också sett, på alla parkeringar finns det nuförtiden elbilsladdare.

Något för cityköraren

En elbil är ju verkligen väl anpassat för att köra korta sträckor, jag tänker på hur mina kör vanor ser ut. Det är ju sällan jag och hela min familj köra långa sträckor, kanske max 1 gång per månad. Annars är det ju i stan till matbutiken, skjutsa någon i familjen, åka till havet eller åka andra mindre ärenden. Och jag vet att min kille har länge velat ha en elbil, han är så trött på att åka och tanka och betala för diesel till vår slukande bil som vi har i nuläget. Så det kanske är dags, skaffa sig en elbil och en elbilsladdare kopplat till huset.

Skattereduktion?!

Jag läste att om man skaffar en laddbox till hemmet så kan man få en skattereduktion för att man valt grön teknik. Och vem vill inte ha det? Samtidigt om man minskar sina utsläpp som blir på grund av dieselmotor så gör man ju något extra för miljön, det är ju ett så stort plus. Sen är ju de flesta elbilar så himla tysta, jag kan inte vara den enda som ibland bara vill koppla av när dom kör bil och inte ens sätter på radion utan vill sitta i tystnad och höra sina egna tankar en stund.