MC kläder online

Hör och häpna, jag har blivit MC-ägare på gamla dar. Vet att många gubbar skaffar MC när de kommit upp i 50-årsåldern, men jag är ju ingen gubbe utan en kärring. Men när tillfället kom kunde jag inte motstå. En bekants brorsa skulle sälja sin MC och jag slog till direkt.

Nu är det ju längesen jag åkte hoj, men jag ska börja så smått nu igen. Det första jag var tvungen att skaffa var nya MC kläder. De jag hade då för 25 år sen passar ju inte riktigt längre, de måste ha krympt 😉

Idag är det ju så bra att man kan köpa sina MC kläder online, det var inget som man gjorde för 25 år sen. När jag hittade ett ställe där jag både kunde köpa kläder, kängor och hjälm så blev jag glad.

Skinnställ eller?

I mitten av 90-talet när jag åkte MC så skulle alla ha ett rejält skinnställ. Kom man med nåt annat så räknades man inte. Men idag finns det ju andra material än skinn, det finns ju till och med jeans för MC-åkande.

För min del blir det en jacka och byxa i softshellmaterial. Lika säkert som ett skinnställ men mycket smidigare. Tyvärr inte så mycket billigare, men det är smällar man får ta.

Att beställa MC kläder online är ganska enkelt om man hittar den rätta butiken. Bra måttabeller och bra fraktalternativ. Dessutom gratis retur om man vill byta storlek eller modell.

Nu får jag bara vänta till nästa helg innan jag ger mig ut på min första tur. Denna veckan har MC:n servats och i helgen är det mycket annat som ska göras. Men se er för nästa helg för då kommer jag säkert susande på någon väg nära dig.